UnderDesk

Jednostavno idealan

UnderDesk možeš koristiti kao robustan produžni kabl gde god želiš – postavljenog slobodno u prostoru, u kadicu ispod rozetne u stolu ili pričvršćenog vijcima za bilo koju površinu.

UnderDesk pruža dodatne utičnice za bezbedan razvod energije na više manjih potrošača dok kablovi nestaju iz vidokruga, a naročito sa poda. Može biti samostalan ili se postaviti u kombinaciji sa Carry.

Veličina uređaja može varirati od 2 do 10 modula i može sadržati sve vrste utičnica, brzih punjača i konektora, tako da možeš napraviti kombinaciju po meri.

Underdesk je sačinjen od aluminijuma, sa masivnim bočnim plastičnim poklopcima, sa ili bez prekidača i prenaponske zaštite, potpuno TUF i AAA sertifikovan. Maksimalne snage od 3,6kW po posebnom zahtevu može biti i do čak 5,5 kW što ga izdvaja kao najsnažniji uređaj te vrste na tržištu.

Karakteristike

NAPON

100-250 V max

STRUJA

16 А max

FREKVENCIJA

50-60 Hz

broj modula

2-10

TEMPERATURA

0 – 40°C

RELATIVNA VLAŽNOST

0 – 95 %

(bez kondezacije)
ZAŠTITA

IP 30

strujni kabl / Konektor

Kabl HO5VV – F 3×1,5 mm2
EPN 1104/EPN 1114 (Wieland m/f) – 400 mm

Moduli

Preporučujemo

USB 3.0

keystone F/F

RЈ45

CAT 6 keystone F/F

HDMI

keystone F/F

VGA

keystone F/F

AUDIO

keystone F/F

DISPLAY

keystone F/F

USB C

keystone F/F
po zahtevu

Tipovi utičnica: B (USA, Kanada, Meksiko, Japan), C (Evropa, Južna Amerika i Azija), D (Indija), E (Francuska, Belgija, Švajcarska, Poljska i Češka), F (Evropa i Rusija – izuzev UK i Irske), G (UK, Irska, Singapur), I (Australija, Novi Zeland, Kina i Argentina), J (Švajcarska i Lihtenštajn), K (Danska i Grenland), L (Italija i Čile), M (Južna Afrika), N (Brazil), Univerzalna utičnica, Crvena utičnica – struja se dovodi iz agregata, Zelena utičnica– struja se prečišćava preko stabilizatora napona

USB punjač, 5V, 2.4A, 2 porta.

Dokumentacija

Sertifikati

Najkorisniji uređaj

UnderDesk osnovnu funkciju vrši ispod površine stola, kao majica ispod košulje. Sav razvod kablova, treba da ostane skriven i zaštićen, dok tok energije neometeno dolazi do svih potrošača. Odgovara svakom odelu – površini stola, konstrukciji nogu, traverzni. UnderDesk se može kombinovati sa svim ostalim uređajima koji donose energiju na površinu. U kombinaciji sa DeskUp-om čini jedinstven uređaj koji, postavljanjem na zajednički nosač, gradi DeskUpDouble. Isto tako se može uklapati sa Slim-om, Source-om, a naručito sa Wings-om, koji bez njega predstavlja samo prelepu rozetnu, dok sa UnderDeskom gradi lep i moćani uređaj za veliki broj korisnika.

Ultimativna kombinacija - UnderDesk i Carry

UnderDesk je upravo projektovan za kombinaciju sa Carry-jem čiji je zadatak da kablove drži priljubljene za donju stranu stola, tako što su mu nogice prilagođene za navlačenje na din šinu. Krajnji cilj je skupiti kablove i ukloniti ih iz vidokruga i omogućiti lako priključenje.

Elegantan i veoma snažan uređaj

Zaobljene ivice plastičnih delova prijatne na oko i dodir, uz aluminijumsko telo koje čvrsto drži i veći broj utičnica odiše robusnošću i čini ga poželjnim da slobodno stoji bilo gde u prostoru. Kombinacije crne i bele boje plastike sa eloksiranim ili crnim i belim aluminijumom, ujedno daju više opcija za uklapanje u nameštaj i enterijer.

Maksimalne snage od 3,6kW po posebnom zahtevu može biti sa unutrašnjim razvodom provodnika preseka 3×2,5mm i do čak 5,5 kW što ga izdvaja kao najsnažniji uređaj te vrste na tržištu, možeš napajati više uređaja veće snage.

Mogućnosti UnderDesk-a

 • visok stepen modularnosti – može se ugraditi od 2 do čak 10 modula, sve dostupne vrste utičnica, brzih punjača i konektora, prekidač, prenaponska zaštita;
 • redudantno ili dvostruko napajanje sa crvenim utičnicama koji rezervno napajanje dovode sa agregata ili zelenim za prečišćenu struju, preko stabilizatora napona;
 • prolazno napajanje, kada više uređaja povezujete redno jedan na drugi;
 • zajedno prolazno i redudantno napajanje u istom uređaju – ulaze i izlaze po dva kabla;
 • namenjen je za energetski zahtevnije potrošače (unutrašnji razvod može biti 3×2,5mm provodnik);
 • omogućava veću fleksibilnost u procesu projektovanja i postavljanja nameštaja u prostor;
 • može doći sa integrisanim kablom potrebne dužine, kao i ostali uređaji, ili sa integrisanim GST18 (Wieland);
 • standardni uređaj ima dvostrano integrisani GST18 (Wieland) – extra power – tako da se mogu kliknuti (povezati jedan na drugi);
 • ispitan i TUF i AAA sertifikovan za bezbedno korišćenje i u kancelarijskim uslovima.
0
  0
  USPEŠNO STE DODALI OVAJ PROIZVOD U KORPU
  Vaša korpa je praznaProdavnica