O nama

Digitel je mala inovativna kompanija koja se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom gotovih proizvoda. Što znači da sve proizvode prvo odsanjamo, osmislimo, pa nacrtamo, proizvedemo sve njihove delove, a zatim sastavimo, brižljivo spakujemo i isporučimo ljudima kojima su potrebni.

ISTORIJA

1996

Digitel je osnovan 1996. godine u Gornjem Milanovcu. Iste godine započinjemo proizvodnju konektorskih elemenata za telekomunikacione kablove i kutija za njihov smeštaj. Ideja i razvoj je naš, dok se proizvodnja jednim delom obavlja u garaži jednog od ortaka, a drugim delom kod partnera. Od početka smo se usredsredili na zahtevne kupce poput Telekom Srbija i SBB.

2008

Useljavamo se u sopstveni poslovno-proizvodni prostor u industrijskoj zoni u Čačku, gde organizujemo deo proizvodnje, dok deo i dalje vršimo preko podizvođača. Prostor delimo sa našim bliskim saradnikom i poslovnim partnerom koji za nas vrši izradu alata i daje veliki doprinos u razvoju novih proizvoda.

2010-12

Početkom 2010. godine u saradnji sa partnerom PM Inženjering otpočinjemo sa uslužnom proizvodnjom za novog poslovnog partnera iz Velike Britanije. Reč je o utičnicama za kancelarije. Proširujemo proizvodni i kancelarijski prostor, kupujemo i dodatnu opremu.

Godine 2012. otpočinjemo sa razvojem inovativne linije proizvoda Kompakt, koji predstavlja potpuno inovativno rešenje na već inovativnom polju. Dolaze novi zaposleni koji pokrivaju više sektora: razvoj, prodaja, marketing, administracija, proizvodnja. Entuzijazam raste.

2013-14

Godine 2013. podnosimo zahtev za zaštitu patenta Kompakt rešenja i otpočinjemo sa proizvodnjom i prodajom nove linije proizvoda. Prve količine proizvoda su prodate na domaćem tržištu, a veći deo je izvoz u Bahrein.
Već 2014. godine otpočinjemo razvoj Irisa, koji danas predstavlja jedno od najoriginalnijih rešenja rozetni u našoj oblasti. Pripremamo se za veliku scenu.

2015

Godine 2015. dobijamo sertifikat za sistem menadžmenta kvaliteta prema zahtevima važećeg ISO Standarda. Neprestano radimo na razvoju novih proizvoda, istraživanju tržišta i osmišljavanju i postavljanju poslovnog modela, ali prestajemo sa uslužnom proizvodnjom i time počinjemo da živimo isključivo od tržišta, što za nas predstavlja važnu prekretnicu u poslovanju.

2016-19

Inteziviramo aktivnosti prodaje i marketinga. Redovno izlažemo na međunarodnim sajmovima Amsterdam, Keln, Pordenone. Tu su i novi proizvodi Iris, PopUp, UPD, DeskUp, Source, Source sa poklopcem, Slim i FlipUp. Godišnji promet prirodno raste, kao i broj kupaca i tržišta na koje izvozimo.

2020-21

Ubrzo nakon ISE Amsterdam u februaru 2020, izbija pandemija Korona virusa i nadalje svi sajmovi bivaju odloženi. Napokon, SICAM u oktobru 2021 dočekujemo na svojoj stalnoj poziciji. Uprkos složenoj situaciji i na tržištu i u kanalima snabdevanja, 2021. smo imali do tada rekordnu godinu po prometu i broju kupaca i sa velikim entuzijazmom smo ušli u 2022.

2022

Početkom 2022. nas dočekuje nova, svima poznata kriza, koja se na nas odrazila povećanim cenama materijala, smanjenjem kupovina od strane evropskih i ruskih kupaca, inflacija i stagnacija. Po prvi put, pored već ustaljenjih sajmova Orgatec (Kelnu), ISE (ovaj put u Barseloni) i SICAM (Pordenone) izlažemo na sajmovima u Srbiji (sajam Građevinarstva i Nameštaja), dobijamo priznanja za inovativnost u industriji nameštaja i nagradu Sajamski ključ na sajmu Nameštaja. Oblikujemo novi vizuelni identitet, izrađujemo novi sajt sa prodavnicom…

NAŠA FILOZOFIJA

Uredno okruženje, kao i dobar dizajn smiruje, smanjuje stres i poboljšava raspoloženje, podiže radni elan i oslobađa vreme. Čini nas efikasnijim u svemu što radimo i pozitivno utiče na ukupan kvalitet života. Mi kao Digitel želimo, na svoj način, da učestvujemo u podizanju kvaliteta života svakog pojednica.

Ako se svakodnevno više puta priključujemo na električnu energiju, neka to bude na najbezbedniji način, kako i gde to svakome najviše odgovara.

ILU 01-9341ILU 02-9344

NAŠE VREDNOSTI

01

Potrebe kupaca zajedničkim snagama artikulišemo u zahteve koji postaju centralna tačka svih naših aktivnosti.  Ta tačka nam je polazna osnova za stvaranje dodatne vrednosti i zadovoljstva kupaca.

02

Promene koristimo kao akcelerator razvoja. Na tom putu stalno unapređujemo proizvode i prateće usluge koje pružamo, stremeći ka najvišim standardima kvaliteta.

03

Posvećenost, kreativnost, istrajnost i stručnost zaposlenih, kao i kompetencije naših saradnika jesu ključni za ostvarenje poslovnih ciljeva.

04

Inovacije primenjujemo u svim procesima preduzeća, a ne samo u razvoju novih proizvoda.

05

Težimo internoj kulturi koja se zasniva na međusobnom uvažavanju, poverenju i izgradnji dobrih odnosa među zaposlenima, kao i u odnosima sa okruženjem i dobavljačima.

NAŠ TIM

Dejan Savić

Generalni Menadžer

dejan.savic@digitel.rs

Miroslav Tripković

Tehnički Direktor

miroslav.tripkovic@digitel.rs

Miloš Zečar

Komercijalni Direktor

milos.zecar@digitel.rs

Andrija Simić

Planiranje i Kontrola

andrija.simic@digitel.rs

Aneta Spalević

Prodaja

aneta.spalevic@digitel.rs

Vladislav Pantelić

Prodaja

vladislav.pantelic@digitel.rs

Marija Simović

Prodaja

maja.simovic@digitel.rs

Veljko Vukomanović

Nabavka i logistika

veljko.vukomanovic@digitel.rs

Tamara Aleksić

Marketing

tamara.aleksic@digitel.rs

Nenad Zlatić

Proizvodnja

nenad.zlatic@digitel.rs

Ilija Bajić

Istraživanje i Razvoj

ilija.bajic@digitel.rs

Marina Simović

Kontroling i Administracija

marina.simovic@digitel.rs
0
    0
    USPEŠNO STE DODALI OVAJ PROIZVOD U KORPU
    Vaša korpa je praznaProdavnica