Ponekad projekat zahteva instalaciju Utičnica za nameštaj tako da se radna površina ne oštećuje, ne seče, odnosno ne buši. Iz tog razloga smo razvili uređaje iz porodice Desk Up.

Ovi uređaji su, posebno dobro rešenje za kancelarije tipa „open space“, opremljene stolovima sa vizuelno-zvučnim paravanima.

Desk Up se montira jednostavno i veoma brzo, upotrebom samo najosnovnijeg alata.

Under Desk

Pillar Small

Pillar Small R

Pillar Tower

Desk up

Desk up R

UPD

UPD Extra Power

POGLEDAJTE JOŠ

Najveća grupa Utičnica za nameštaj pripada porodici uređaja koji se ugrađuju u pravougaone otvore. Razvijeni su da zadovolje najrazličitije potrebe u najrazličitijim okruženjima, kao što su direktorske i kancelarije tipa „open space“, konferencijske i sale za sastanke, škole i univerzitete i mnoge druge. Flip Up, Frame, Kompakt, Kompakt S, Conference se nakon sačinjavanja otvora prema unapred datim dimenzijama, brzo i jednostavno ugrađuju pomoću samo najosnovnijeg alata u direktorske i kancelarijske stolove, kao i konferencijske i stolove za sastanke i razne druge površine.

Jednostavnost ugradnje je jedan od bitnih faktora pri izboru odgovarajućeg tipa Utičnica za nameštaj, posebno kada se imaju u vidu rokovi za specifične projekte. Iris, Source i Pop Up pripadaju grupi uređaja koji se ugrađuju u standardan otvor θ80mm, koji je svakom instalateru najjednostavniji za bušenje, u svim radnim površinama, kao što su kancelarijski stolovi, ili kuhinjske radne ploče i viseći elementi. Zauzimajući manje prostora, oni ujedno štede dragoceno vreme, zadržavajući prepoznatljiv Digiel dizajn.