WingsPremium

Dajte nova krila vašem biznisu

Wings Premium nije samo predivna rozetna koja čini ukras, već značajno unapređuje funkcionalne mogućnosti stola za sastanke.

Svi znamo da je na poslovne partnere važno ostaviti dobar utisak, ne samo da smo u korak sa vremenom, uredni i pedantni, već i, pre svega, da smo efikasni.

WingsPremium je rešenje za stolove u salama za pregovore koje omogućava veliki broj i raznovrsnost utičnica za sve prisutne na sastanku, kojima se pristupa jednim potezom otvranjem krilaca rozetne. Svi viškovi kablova sa stola mogu se gurnuti kroz otvor rozetne ispod, oslobađajući prostor za nesmetan rad.

Pored grebanog nerđajućeg čelika, crne i bele, samo mašta ograničava boju površine.

Karakteristike

NAPON (max)

100-250 V

STRUJA

16 А max

frEKVENCIJA

50-60 Hz

broj modula

single (2-7) duble (4-14)

TEMPERATURA

0 – 40°C

RELATIVNA VLAŽNOST

0 – 95 %

(bez kondezacije)
ZAŠTITA

IP 30

POWER CABLE / CONNECTOR

Cable HO5VV – F 3×1,5 mm2
EPN 1104/EPN 1114 (Wieland m/f) – 400 mm

Moduli

Recomended

USB 3.0

keystone F/F

RЈ45

CAT 6 keystone F/F

HDMI

keystone F/F

VGA

keystone F/F

AUDIO

keystone F/F

DISPLAY

keystone F/F

USB C

keystone F/F
po zahtevu

Tipovi utičnica: B (USA, Kanada, Meksiko, Japan), C (Evropa, Južna Amerika i Azija), D (Indija), E (Francuska, Belgija, Švajcarska, Poljska i Češka), F (Evropa i Rusija – izuzev UK i Irske), G (UK, Irska, Singapur), I (Australija, Novi Zeland, Kina i Argentina), J (Švajcarska i Lihtenštajn), K (Danska i Grenland), L (Italija i Čile), M (Južna Afrika), N (Brazil), Univerzalna utičnica, Crvena utičnica – struja se dovodi iz agregata, Zelena utičnica– struja se prečišćava preko stabilizatora napona.

USB punjač, 5V, 2.4A, 2 porta.

Dokumentacija

Sertifikati

Mogućnosti Wings Premiuma

Mnoštvo utičnica poređanih u jedan ili dva reda i okrenutih ka pregovaračima sa obe strane stola omogućavaju lak pristup svakome od prisutnih. Poklopac ne smeta korisnicima, jer, kada je otvoren, krilca su potopljena, a kada je zatvoren, kroz otvor na sredini samo izlaze kablovi do priključenih korisnika.

WingsPremium može dati od 2 do 14 utičnica smeštenih u jedan UnderDesk na sredini ili dva postavljena pod uglom na strane dna kadice. Mogu se smestiti sve vrste utičnica i može se obezbediti redudantno i prolazno napajanje.

Varijacije Wings Premiuma

Osnovne boje kao što su: grebani nerđajući čelik, crna i bela uklapaju se u većinu enterijera, ali za posebne zahteve, čelična ploča se može obojiti i bilo kojom dostupnom bojom.

  • WingsPremiumRosette je zapravo rozetna bez kadice i bez utičnica,
  • WingsPremium je rozetna sa integrisanom aluminijumskom kadicom u koju svako može smestiti utičnice koje već ima,
  • WingsPremiumSet je rozetna sa kadicom i u kadicu integrisanim UnderDesk utičnicama.
0
    0
    USPEŠNO STE DODALI OVAJ PROIZVOD U KORPU
    Vaša korpa je praznaProdavnica