DeskUp

Bez bušenja, sečenja i bilo kakvih otvora na stolu

DeskUp je jednostavan za postavljanje, a još ga je lakše premestiti na drugu poziciju jer ne zahteva upotrebu dodatnih alata i ne ostavlja tragove za sobom.

Uređaj je prilagodljiv različitim okruženjima, što ga čini idealnim za kancelarijske stolove, radne stolove ili situacije gde je potrebno da se postavi veliki broj uređaja u kratkom roku.

Kao i kod ostalih uređaja, dizajn DeskUp-a odgovara estetskim zahtevima okruženja, jer ne narušava harmoniju prostora, već postaje njen sastavni deo, naručito u Open Space prostorima sa stolovima sa paravnima.

DeskUp može biti i sa bokovima na kojima su pločice od inoksa i u raznim bojama.

Karakteristike

NAPON

100-250 V max

STRUJA

16 А max

FREKVENCIJA

50-60 Hz

broj modula

2-6

TEMPERATURA

0 – 40°C

RELATIVNA VLAŽNOST

0 – 95 %

(bez kondezacije)
ZAŠTITA

IP 40

strujni kabl / Konektor

Kabl HO5VV – F 3×1,5 mm2
EPN 1104/EPN 1114 (Wieland m/f) – 400 mm

Moduli

Preporučujemo

USB 3.0

keystone F/F

RЈ45

CAT 6 keystone F/F

HDMI

keystone F/F

VGA

keystone F/F

AUDIO

keystone F/F

DISPLAY

keystone F/F

USB C

keystone F/F
by request

Tipovi utičnica: B (USA, Kanada, Meksiko, Japan), C (Evropa, Južna Amerika i Azija), D (Indija), E (Francuska, Belgija, Švajcarska, Poljska i Češka), F (Evropa i Rusija – izuzev UK i Irske), G (UK, Irska, Singapur), I (Australija, Novi Zeland, Kina i Argentina), J (Švajcarska i Lihtenštajn), K (Danska i Grenland), L (Italija i Čile), M (Južna Afrika), N (Brazil), Univerzalna utičnica, Crvena utičnica – struja se dovodi iz agregata, Zelena utičnica– struja se prečišćava preko stabilizatora napona 

USB punjač, 5V, 2.4A, 2 porta

Dokumentacija

Sertifikati

Idealan za veće projekte

Distributeri kancelarijskog nameštaja, a posebno njihovi instalateri i IT menadžeri u firmama su oduševljeni ako se vođa projekta odluči za DeskUp.

Kupci često dugo biraju, a kad odluče, sve im treba odmah. Čak i kod najvećih projekta brzina instalacije je važan deo koji može da prelomi posao. Često je u pitanju vikend, kada se stari nameštaj mora zameniti novim, čak i postaviti kompletna oprema za rad da bi se od ponedeljka opet funkcionislao normalno.

Zavodljivo zaobljen i prijatan na dodir, ali pre svega funkcionalnost Desk Up-a, izražena u lakoći pristupu utičnicama i mogućnosti kastomizacije po veličini, boji, broju i sadržaju modula ga izdvaja od sličnih uređaja na prvo mesto, posebno u velikim projektima.

Extra power

DeskUp nudi mogućnost odabira od 2 do 6 modula, a na raspolaganju su vam sve dostupne vrste utičnica, punjača, konektora…

U situacijama kada vam je potreban dodatan izvor energije, opcija Extra power je idealno rešenje. Povezivanjem sa UnderDesk-om, dobijate do 10 dodatnih modula koje možete koristiti za povezivanje stacionarnih uređaja ispod stola, dok vam DeskUp ostaje slobodan za povezivanje mobilnih uređaja, čineći sve uređaje dostupnim na dohvatu ruke. Na jedan nosač se praktično postavljaju dva uređaja čime se obezbeđuje razvod struje ispod stola i dodatne utičnice iznad.

Lakoća montaže

Postavlja se bez dodatnih alata, ručno uz pomoć dva ili tri prsta. Gumene navlake na zavrtnju stege zaštitiće sto čak i sa donje strane od bilo kakvog oštećenja prilikom postavljanja i dugotrajnog korišćenja uređaja. Na stolu je čvrst i pouzdan, pa čak i ako neko od zaposlenih nehotice naglo povuče kabl, umesto viljušku iz utičnice, i dalje će stajati na svom mestu.

Podjednako se lako može pomeriti sa mesta gde je postavljen na mesto gde korisniku više odgovara u odnosu na poziciju svoje stolice, leve ili desne ruke, podne utičnice, ili opreme koja naknadno tu dodata.

Za radna mesta gde su stolovi već vizuelno odvojeni jedni od drugih panelom, ali i za sva druga mesta gde se uređaj, koji je uvek iznad stola, vizuelno uklapa u prostor.

Idealno rešenje

Desk Up je idealno rešenje za:

 • projektante,
 • one koji su dužni da ga postave u definisanom roku,
 • one koji su zaduženi za reklamacije,
 • sve one koji su odgovorni za pouzdanost opreme koja se normalno, a ponekad i malo preko normalnog koristi,
 • one koji odobravaju budžet i
 • one koji uređaj koriste.
0
  0
  USPEŠNO STE DODALI OVAJ PROIZVOD U KORPU
  Vaša korpa je praznaProdavnica