Kompakt

Dva u jedan-utičnice ispod i iznad stola

Kompakt je prvi uređaj koji smo razvili i, iz neznanja, smo postavili maksimalističke zahteve za njega.

Obezbedjuje dovoljan broj utičnica za uređaje koji su stalno priključeni, tako da i razvod svih njihovih kablova ostaje ispod stola.

U istom uređaju su obezbedjene i utičnice za priključenje mobilnih uređaja iznad stola, koje su pod blagim nagibom okrenute ka korisniku i malo potopljene.

Kompakt ima integrisan GST18 konektor, radi lakšeg postavljanja i pakovanja. Može da se postavi i sa donje i sa gornje (čeone) strane stola, a ima i poklopac koji štiti utičnice sa gornje strane od spoljnih uticaja kada se ne koristi.

Preporučeni proizvodi

Karakteristike

NAPON

100-250 V max

STRUJA

16 А max

FREKVENCIJA

50-60 Hz

broj modula

2-7

TEMPERATURA

0 – 40°C

RELATIVNA VLAŽNOST

0 – 95 %

(bez kondezacije)
ZAŠTITA

IP 42

strujni kabl / Konektor

Kabl HO5VV – F 3×1,5 mm2
EPN 1104/EPN 1114 (Wieland m/f) – 400 mm

Moduli

Preporučujemo

USB 3.0

keystone F/F

RЈ45

CAT 6 keystone F/F

HDMI

keystone F/F

VGA

keystone F/F

AUDIO

keystone F/F

DISPLAY

keystone F/F

USB C

keystone F/F
po zahtevu

Tipovi utičnica: B (USA, Kanada, Meksiko, Japan), C (Evropa, Južna Amerika i Azija), D (Indija), E (Francuska, Belgija, Švajcarska, Poljska i Češka), F (Evropa i Rusija – izuzev UK i Irske), G (UK, Irska, Singapur), I (Australija, Novi Zeland, Kina i Argentina), J (Švajcarska i Lihtenštajn), K (Danska i Grenland), L (Italija i Čile), M (Južna Afrika), N (Brazil), Univerzalna utičnica, Crvena utičnica – struja se dovodi iz agregata, Zelena utičnica– struja se prečišćava preko stabilizatora napona.

USB punjač, 5V, 2.4A, 2 porta.

Dokumentacija

Sertifikati

Jedinstven proizvod na tržištu

Proces razvoja Kompakta je kreativno najdragoceniji period u kome smo mnogo naučili o potrebama svojih kupaca, dosta razmišljali i maštali. Na kraju smo bili zadovoljni, jer smo dobili potvrdu da sličan proizvod na tržištu ne postoji. Ubrzo smo podneli zahtev za patent i euforično isčekivali veliki bum, koji se nije desio.

Tehnički i komercijalno ustrojen deo našeg tima je, tokom razrade projekta, u zahteve za razvoj Kompakta, dodao i zahtev da se od istih aluminijumskih i plastičnih elemenata može napraviti i uređaj koji će imati samo utičnice sa gornje strane.

Tako su umesto jednog, nastala dva proizvoda, odnosno dve porodice proizvoda – Kompakt i KompaktS.

Kompakt vs. KompaktS

Kompakt i KompaktS, na prvi pogled, sa gornje strane stola deluju istovetni, ali se razlika upravo krije sa donje strane. KompatS je značajno tanji, intuitivniji, marketinški lakši za komunikaciju i varijanta nečega sličnog što već postoji i što kupci znaju. Tu se i dešava preokret.

Kupci brzo prihvataju KompaktS i on svojim prihodima omogućava ulaganja u dalji razvoj. Kompaktom su i danas oduševljeni samo oni kupci koji su spremni da odvoje više vremena da sagledaju njegove prednosti.

Inovativnost uložena u Kompakt, materijalno je vraćena kroz KompaktS, a na višem nivou kroz sve ostale proizvode koji su razrada jedne iste ideje sa različitim dodatnim zahtevima.

0
    0
    USPEŠNO STE DODALI OVAJ PROIZVOD U KORPU
    Vaša korpa je praznaProdavnica