PopUp

Utičnice koje iskaču kada su potrebne

Kada su van upotrebe, utičnice su u najpoželjnijem položaju – ispod površine. Kada zatrebaju, laganim pritiskom na zaobljeni kvadrat od nerđajućeg čelika, pojavlju se dve utičnice ili utičnica i brzi punjač.

Idealan je za kuhinje, jer se u kompaktne materijale može ugraditi tako da bude u ravni sa površinom ploče ili u gornje viseće delove čime ostavlja radnu površinu slobodnom, dostavljajući neophodne utičnice nadohvat ruke.

Sama konstrukcija uređaja garantuje da, čak i kada bi se veća količina tečnosti prosula po uređaju, samo manji deo tečnosti bi prošao vertikalno pored utičnica i izlio u donji prostor.

Karakteristike

NAPON

100-250 V max

STRUJA

16 А max

FREKVENCIJA

50-60 Hz

broj modula

2

TEMPERATURA

0 – 40°C

RELATIVNA VLAŽNOST

0 – 95 %

(bez kondezacije)
ZAŠTITA

IP 42

strujni kabl / Konektor

Kabl HO5VV – F 3×1,5 mm2
EPN 1104/EPN 1114 (Wieland m/f) – 400 mm

Moduli

Preporučujemo

USB 3.0

keystone F/F

RЈ45

CAT 6 keystone F/F

HDMI

keystone F/F

VGA

keystone F/F

AUDIO

keystone F/F

DISPLAY

keystone F/F

USB C

keystone F/F
Po zahtevu

Tipovi utičnica: B (USA, Kanada, Meksiko, Japan), C (Evropa, Južna Amerika i Azija), D (Indija), E (Francuska, Belgija, Švajcarska, Poljska i Češka), F (Evropa i Rusija – izuzev UK i Irske), G (UK, Irska, Singapur), I (Australija, Novi Zeland, Kina i Argentina), J (Švajcarska i Lihtenštajn), K (Danska i Grenland), L (Italija i Čile), M (Južna Afrika), N (Brazil), Univerzalna utičnica, Crvena utičnica – struja se dovodi iz agregata, Zelena utičnica– struja se prečišćava preko stabilizatora napona

USB punjač, 5V, 2.4A, 2 porta.

Dokumentacija

Sertifikati

0
    0
    USPEŠNO STE DODALI OVAJ PROIZVOD U KORPU
    Vaša korpa je praznaProdavnica