FlipUp

Kada zahtevate sve

Pritisnite i podignite poklopac, uključite se i onda lagano zatvorite. Zvuči jednostavno, baš zato što to i jeste. Ideja je da utičnice uvek budu ispod stola i da poklopac, u oba slučaja, kada je uređaj u upotrebi i kada nije, bude zatvoren.

Ne samo da su utičnice ispod stola, pored kablova, već se pojavljuju samo kada su potrebne.

Idealan je za kancelarijske i za stolove u salama za pregovore, ali, takođe, i za viseće delove kuhinja.

Flip Up je uređaj čije se utičnice nalaze ispod stola i kada se koristi i kada se ne koristi, s tim što se samo u momentu priključivanja nalaze iznad. I to ga čini savršenim. 

Karakteristike

NAPON

100-250 V max

STRUJA

16 А max

FREKVENCIJA

50-60 Hz

broj modula

3-7

TEMPERATURA

0 – 40°C

RELATIVNA VLAŽNOST

0 – 95 %

(bez kondezacije)
ZAŠTITA

IP 42

strujni kabl / Konektor

Kabl HO5VV – F 3×1,5 mm2
EPN 1104/EPN 1114 (Wieland m/f) – 400 mm

Moduli

Preporučujemo

USB 3.0

keystone F/F

RЈ45

CAT 6 keystone F/F

HDMI

keystone F/F

VGA

keystone F/F

AUDIO

keystone F/F

DISPLAY

keystone F/F

USB C

keystone F/F
po zahtevu

Tipovi utičnica: B (USA, Kanada, Meksiko, Japan), C (Evropa, Južna Amerika i Azija), D (Indija), E (Francuska, Belgija, Švajcarska, Poljska i Češka), F (Evropa i Rusija – izuzev UK i Irske), G (UK, Irska, Singapur), I (Australija, Novi Zeland, Kina i Argentina), J (Švajcarska i Lihtenštajn), K (Danska i Grenland), L (Italija i Čile), M (Južna Afrika), N (Brazil), Univerzalna utičnica, Crvena utičnica – struja se dovodi iz agregata, Zelena utičnica– struja se prečišćava preko stabilizatora napona

USB punjač, 5V, 2.4A, 2 porta.

Dokumentacija

Sertifikati

Klasa

Poklopac je presvučen nerđajućim čelikom koji vas svojom finom teksturom prosto mami da ga dotaknete.

Do utičnica se dolazi jednim laganim pritiskom, kada se poklopac sam otvara do položaja kada utičnice potpuno izranjaju prema vama. Najlepši deo je što ponovnim vraćanjem poklopca ka dole sve postavljate u prvobitni položaj. Ono što FlipUp čini posebnim jeste to da se može zatvoriti kada su priključeni uređaji, jer ima prostor predviđen za prolaz i smeštaj kablova.

Dizajn koji se uklapa u vaš enterijer

Pored crne, bele i prirodne boje grebanog inoksa, FlipUp može doći u bilo kojoj izabranoj boji koja se uklapa u enterijer, korporativnu ili neku drugu boju koju želite da naglasite.

Možeš odabrati boju, veličinu i sadržaj (utičnica, brzih punjača, konektora) koja tebi odgovara u rasponu od 3 do 7 modula.

Da bi što više korisnika uživalo u svom svakodnevnom radu, FlipUp smo proširili sa novom serijom, tako da sada pored standardnog FlipUpPUSH modela, kod koga se laganim pritiskom poklopca otkrivaju utičnice, tu je i FlipUpPULL serija za one koji eleganciju pokreta podređuju eleganciji zvuka.

0
    0
    USPEŠNO STE DODALI OVAJ PROIZVOD U KORPU
    Vaša korpa je praznaProdavnica