KompaktS

Maksimalno prilagođen vama

Elegantan i pouzdan uređaj sa poklopcem. Skoro u potpunosti je u ravni sa stolom, a utičnice su pod blagim nagibom okrenute prema tebi, što pruža veću lakoću priključivanja mobilnih uređaja, bez nepotrebnog izvijanja da bi se utičnice dosegle. Princip je jednostavan – otvoriš poklopac i priključiš se.

Poklopac uređaja ima funkciju zaštite utičnica od spoljnih uticaja, prosutih tečnosti i prašine, a ujedno je i odličan dekorativni detalj, nežan na dodir. Jednom kada se poklopac zatvori, potpuno se uklapa u radnu površinu, bez bilo kakvih ulegnuća ili vidljivih izbočina, čime radna površina ostaje ravna i slobodna za korišćenje u druge svrhe.

Perporučeni proizvodi

Karakteristike

NAPON

100-250 V max

STRUJA

16 А max

FREKVENCIJA

50-60 Hz

broj modula

2-7

TEMPERATURA

0 – 40°C

RELATIVNA VLAŽNOST

0 – 95 %

(bez kondezacije)
ZAŠTITA

IP 42

strujni kabl / Konektor

Kabl HO5VV – F 3×1,5 mm2
EPN 1104/EPN 1114 (Wieland m/f) – 400 mm

Moduli

Preporučujemo

USB 3.0

keystone F/F

RЈ45

CAT 6 keystone F/F

HDMI

keystone F/F

VGA

keystone F/F

AUDIO

keystone F/F

DISPLAY

keystone F/F

USB C

keystone F/F
po zahtevu

Tipovi utičnica: B (USA, Kanada, Meksiko, Japan), C (Evropa, Južna Amerika i Azija), D (Indija), E (Francuska, Belgija, Švajcarska, Poljska i Češka), F (Evropa i Rusija – izuzev UK i Irske), G (UK, Irska, Singapur), I (Australija, Novi Zeland, Kina i Argentina), J (Švajcarska i Lihtenštajn), K (Danska i Grenland), L (Italija i Čile), M (Južna Afrika), N (Brazil), Univerzalna utičnica, Crvena utičnica – struja se dovodi iz agregata, Zelena utičnica– struja se prečišćava preko stabilizatora napona

USB punjač, 5V, 2.4A, 2 porta.

Dokumentacija

Sertifikati

Dodatna mogućnost fiksiranja

Fiksiranje se vrši sa donje strane stola uz pomoć plastičnih fiksatora. Dodatna vrednost Kompakta i KompaktS-a je u tome što omogućava i fiksiranje sa gornje, čeone strane, preko crvića (imbus vijaka bez glave) integrisanih u plastične bočne strane uz pomoć imbus ključića koji dolazi uz uređaj.

0
    0
    USPEŠNO STE DODALI OVAJ PROIZVOD U KORPU
    Vaša korpa je praznaProdavnica