kao kod kuće

Broj električnih uređaja koje redovno koristimo svakodnevno se povećava.

Pored nezaobilaznih komunikacionih uređaja, mnoštvo je gedžeta i malih kućnih aparata koji nam služe kao pomoć i razonoda.

Činjenica je da njima bivamo preplavljeni, ali je činjenica i da nam često nedostaje utičnica više, da bismo ih komotno i efikasno koristili.

Kuhinja

Kuhinja je mesto gde se pokreće, proizvodi i razmenjuje dobra energija. To je mesto gde, dok ispijamo prvu jutarnju kafu ili šoljicu čaja, punimo baterije za dan pred nama.

Bilo da pravimo brzi obrok ili smo mu, u kreativnom zanosu, potpuno posvećeni, naša i energija prostora, sastojaka jela i pića koje pripremamo se mešaju u jedinstvenu energiju koju delimo sa drugima.

Za vreme praznika kada su opet svi na okupu, ali i tokom onih sasvim običnih dana, u kuhinji se dešava čarolija dubokog povezivanja, deljenja zajedničkih trenutaka sa voljenima i u njoj se stvaraju utisci za ceo život. U kuhinji se ponekad proizvode prava remek dela ukusa, mirisa, boja i tekstura koji nam se preko svih čula duboko utiskuju u sećanja.

Kuhinja je prava umetnička i kreativna radionica gde svako na svoj način želi da da svoj doprinos. Ipak, više kuvara znači više uređaja, dok više povezanih uređaja zahteva i više utičnica.

Mesto za odmor

Za mnoge od nas idealno mesto i vreme za dopunu baterija svojih uređaja se poklapa sa mestom i vremenom dopune naših ličnih baterija i redovnim dnevnim resetovanjem organizma.

Mesta za odmor su kutci neophodni svakom čoveku. To može biti bilo koji prostor u našem domu, ili van njega, koji koristimo da predahnemo od napornog dana, prelistamo novine, pročitamo knjigu, obavimo kupovinu ili pogledamo film.

I na tim mestima je neophodno da postoje utičnice u blizini za dopunu baterije mobilnih uređaja.

Home office

Home office je mesto u kući koje smo opremili tako da duže vreme možemo komforno da radimo, s jedne strane imajući u vidu očuvanje našeg zdravlja, a sa druge zahteve uređaja i opreme uz pomoć koje posao obavljamo.

Učionice i radne sobe

Učionice, ali i mesta gde deca kod kuće nastavljaju sa učenjem, takođe, podrazumevaju upotrebu računara i smart telefona.

Nekada su dečiji radni stolovi bili zatrpani knjigama, radnim sveskama i čitankama, a danas se na njima nalazi mnoštvo uređaja koje deca koriste za učenje, bilo da je reč o tabletima, pametnim tablama, laptop računarima ili nekim drugim elektronskim sredstvima. Zato danas više nije dovoljno obezbediti sto, stolicu i police, već su neophodne i utičnice.

Spavaće i sobe za odmor

Kao što postoje mesta za zajedničko provođenje vremena, gde punimo naše socijalne baterije, tako postoje i ona mesta na kojima želimo da budemo sami kako bismo se odmorili i napunili naše fizičke baterije za naredni dan.

Čoveku je neophodno od šest do devet sati sna, ali je kvalitet odmora još važniji. Zato je bitno obezbediti prostor koji nas, barem na kratko, izoluje od ubrzanog načina života i pruži nam potreban mir za duh i telo.

Uređaje, poput laptop računara, tableta i telefona, koristimo i kada se opuštamo, bilo za slušanje muzike, gledanje filmova, čitanje knjige ili nešto drugo. Zato nam je važno da, pored umirujućeg okruženja, obezbedimo i dovoljno utičnica za priključivanje i punjenje tih uređaja, ali ne na mestima da nam remete potreban mir, već onde gde nama odgovara da budu.

0
    0
    USPEŠNO STE DODALI OVAJ PROIZVOD U KORPU
    Vaša korpa je praznaProdavnica