SLV Showroom

Ovaj moderni enterijer predstavlja jedinstveni spoj izložbenog i radnog prostora. Dva podesta ističu se kao glavni tematski motivi u organizaciji prostora, efektivno naglašavajući delatnost kompanije specijalizovane za rasvetu i inovativna rešenja osvetljenja. Postavljanjem izložbenog prostora u kontrast sa radnim prostorom, te javnog prostora sa privatnim, postignut je visok stepen praktičnosti. Prostor dodatno obogaćuje pozadinska zona, koja obuhvata prostorije za odmor i kuhinju, pružajući zaposlenima udobnost i funkcionalnost.

Materijali poput drveta, keramike, betona i čelika dominiraju enterijerom, stvarajući harmoničan spoj savremenosti i funkcionalnosti. Otvorenost prostora je ključna karakteristika, a pažljiv odabir elemenata i dizajn ambijentalnih celina unutar podesta doprinose stvaranju dinamičnog okruženja koje nije preopterećeno suvišnim eksponatima.

Više o projektu možete pročitati ovde.

Autori ambijenta: A4 Studio

Autor fotografija: Relja Ivanić Arhitektonska Fotografija

Još projekata

Zlatara Gligorić

Zlatara Gligorić u Pančevu prostire se na 70m2, a njen enterijer krase orahov furnir i medijapan u krem boji. Podovi su obloženi…

AS Studioton

Glavni izazov na ovom projektu bilo je stvaranje akustički efikasnog muzičkog studija koji kombinuje različite materijale i elemente…

Sign up to receive a notification every time we post a new article

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

0
    0
    USPEŠNO STE DODALI OVAJ PROIZVOD U KORPU
    Vaša korpa je praznaProdavnica