AS Studioton

Glavni izazov na ovom projektu bilo je stvaranje akustički efikasnog muzičkog studija koji kombinuje različite materijale i elemente. Fokus je bio na usklađivanju elemenata, tekstura i boja kako bi se postigao udoban, tih i mračan prostor. Ključni element, harmonika, povezuje različite prostore i nosioca projekta, harmonikaša A.S., sa kreativnim prostorom. Harmonika takođe oblikuje zidove režije, stvarajući vizuelno ujednačen prostor.

Vertikalna podela zidova igra ključnu ulogu u prostoru, ne samo kao tehnički i akustički element, već i kao esencijalni dizajnerski detalj. Ova podela nije samo ograničena na glavnu sobu za režiju zvuka, već se proteže kroz čitav prostor studija, čime postaje glavni aspekt celokupnog dizajna. Ona ima značajnu prisutnost i u maloj i velikoj gluvoj sobi, povezujući ih u jedinstvenu celinu.

Osim vertikalnih podela, prostor je obogaćen i drugim ključnim elementima koji proizlaze iz upotrebe raznovrsnih tekstura materijala, kontrasta boja te inovativnog korišćenja staklenih površina. Ovaj holistički pristup dizajnu stvara dinamiku u prostoru i doprinosi estetici, istovremeno pružajući visok stepen funkcionalnosti.

Više o projektu možete pročitati ovde.

Autori ambijenta: a2arhitektura

Autor fotografija: Relja Ivanić Arhitektonska Fotografija

Još projekata

Zlatara Gligorić

Zlatara Gligorić u Pančevu prostire se na 70m2, a njen enterijer krase orahov furnir i medijapan u krem boji. Podovi su obloženi…

SLV Showroom

Ovaj moderni enterijer predstavlja jedinstveni spoj izložbenog i radnog prostora. Dva podesta ističu se kao glavni tematski motivi…

Sign up to receive a notification every time we post a new article

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

0
    0
    USPEŠNO STE DODALI OVAJ PROIZVOD U KORPU
    Vaša korpa je praznaProdavnica