Digitel KOMPAKT na malom prostoru obezbeđuje potreban broj strujnih i data utičnica za mobilne uređaje sa gornje strane i dvostruko više energetskih utičnica za stacionarne uređaje sa donje strane radne ploče. Visina profila iznad stola pri zatvorenom poklopcu je niža od 1,5 mm, što KOMPAKT čini skoro potpuno uklopljenim u okolinu.

Gde priključiti: U i ispod stola • Preporuka za: Radni prostorNovina kod unapređene verzije ovog uređaja je da pored dosadašnjih plastičnih fiksatora čiji je domet fiksiranja ograničen na 33mm, sa dodanim navrtkama već fabrički integrisanim u plastični poklopac, lako uz pomoć imbus ključa, koji dolazi u standardnom pakovanju, može postaviti u sto čija je debljina ograničena zahtevom da se koriste utičnice sa donje strane stola na 58mm. Verujemo da je i po načinu fiksiranja ovaj proizvod potpuno jedinstven na tržištu.

  • Voltage: 100-250 V max
  • Current: 16 А max
  • Frequency: 50-60 Hz
  • Temperature: 0 – 40°C
  • Relative humidity: 0 – 95 % (no condensing)
  • Protection: IP 20
  • Power connector: Integrated EPC 0104

USB 3.0
panel mount, F/F, cable 25mm
RЈ45 CAT 6
keystone, F/F, Unshielded/ Shielded
HDMI
panel mount, F/F, cable 25mm
VGA
panel mount, F/F, cable 25mm
AUDIO
panel mount, F/F
DISPLAY PORT
panel mount, F/F

By request: CH, DM, USA, FR, IT, – Multistandard power
socket, Red – Power supply from the aggregate, Green – Power supply from BACK UPS, USBCharger2, 5V, 4A, 2 ports.

There is a possibility of making a device that will be used for redundant power supply (red and green socket) or switch.

KONFIGURATOR

O proizvodu

Prednosti: Još jedna prednost proizvoda iz porodice KOMPAKT je mogućnost napajanja iz dva izvora, kao i mogućnost rednog povezivanja više uređaja u nizu. Kompakt je pre svega namenjen klasičnom kancelarijskom radnom mestu jer obezbeđuje potreban broj strujnih i sve potrebne data utičnice za mobilne uređaje sa gornje strane stola, kao i dodatne energetske utičnice ispod radne površine stola za stacionarne uređaje: monitori, desktop, nettop računar, zvučnici, telefon, ruter, štampač… KOMPAKT daje ključni doprinos sigurnom i bezbednom prenosu podataka i održavanju reda i higijene prostora uz pomoć mrežnog nosača kablova u koji se svi dovodni kablovi deponuju i tako uklanjaju sa poda, iz vidokruga, neželjenog dodira i prašine.

Povezani proizvodi

Contact: +381 32 55 78 000