Otvori poklopac i uključi se.

Robustan i pouzdan uređaj sa poklopcem, utičnice su pod blagim nagibom okrenute prema korisniku.

Za površinu se može pričvrstiti na dva načina – klizajućim plastičnim fiksatorima ispod stola ili crvićima koji su ugrađenim u unutrašnje bokove plastičnih stranica uz pomoć imbus ključića koji dolazi uz uređaj. Drugi način pričvršćivanja omogućava montažu sa gornje strane što ga uz Slim Cover izdvaja od većine dostupnih uređaja te vrste.

Kompakt pored svega navedenog sadrži i dvostruko više utičnica ispod stola za povezivanje stacionarnih uređaja na napajanje.

Gde priključiti: U i ispod stola • Preporuka za: Radni prostorNovina kod unapređene verzije ovog uređaja je da pored dosadašnjih plastičnih fiksatora čiji je domet fiksiranja ograničen na 33mm, sa dodanim navrtkama već fabrički integrisanim u plastični poklopac, lako uz pomoć imbus ključa, koji dolazi u standardnom pakovanju, može postaviti u sto čija je debljina ograničena zahtevom da se koriste utičnice sa donje strane stola na 58mm. Verujemo da je i po načinu fiksiranja ovaj proizvod potpuno jedinstven na tržištu.

  • Voltage: 100-250 V max
  • Current: 16 А max
  • Frequency: 50-60 Hz
  • Temperature: 0 – 40°C
  • Relative humidity: 0 – 95 % (no condensing)
  • Protection: IP 20
  • Power connector: Integrated EPC 0104

USB 3.0
panel mount, F/F, cable 25mm
RЈ45 CAT 6
keystone, F/F, Unshielded/ Shielded
HDMI
panel mount, F/F, cable 25mm
VGA
panel mount, F/F, cable 25mm
AUDIO
panel mount, F/F
DISPLAY PORT
panel mount, F/F

By request: CH, DM, USA, FR, IT, – Multistandard power
socket, Red – Power supply from the aggregate, Green – Power supply from BACK UPS, USBCharger2, 5V, 4A, 2 ports.

There is a possibility of making a device that will be used for redundant power supply (red and green socket) or switch.

O proizvodu

Prednosti: Još jedna prednost proizvoda iz porodice KOMPAKT je mogućnost napajanja iz dva izvora, kao i mogućnost rednog povezivanja više uređaja u nizu. Kompakt je pre svega namenjen klasičnom kancelarijskom radnom mestu jer obezbeđuje potreban broj strujnih i sve potrebne data utičnice za mobilne uređaje sa gornje strane stola, kao i dodatne energetske utičnice ispod radne površine stola za stacionarne uređaje: monitori, desktop, nettop računar, zvučnici, telefon, ruter, štampač… KOMPAKT daje ključni doprinos sigurnom i bezbednom prenosu podataka i održavanju reda i higijene prostora uz pomoć mrežnog nosača kablova u koji se svi dovodni kablovi deponuju i tako uklanjaju sa poda, iz vidokruga, neželjenog dodira i prašine.

Povezani proizvodi