Double black transformacija

Uzbudljive vesti. Vaši omiljeni uređaji DeskUp, UnderDesk i StandUp su dostupni u double black (crno-crnoj) varijanti. Sada možete uživati u kvalitetu i funkcionalnosti koje poznajete i volite kod naših uređaja, uz još viši nivo elegancije, koja će vam omogućiti da prilagodite svoj radni prostor na način koji odražava vašu individualnost i stil.

UnderDesk-7-scaled.webpUnderDesk-scaled.webp

Nova linija crno-crnih uređaja donosi više od estetike – ona predstavlja našu posvećenost inovacijama kako bismo vam pružili najbolje iskustvo.

Ali to nije sve! Kuhinje su oduvek više od mesta za pripremanje hrane, double black PopUp uneće više od iznenađenja u prostor kojim ćete se ponositi. Njegov elegantni dizajn ne samo da će unaprediti funkcionalnost i izgled vašeg nove kuhinje, već će i podići nivo elegancije, čineći produktivnost neodoljivo šik.

More to read

Bridge plaza office 2.0

Bridge Plaza Office 2.0 u Beogradu je dizajniran za menadžment i izvršni tim kompanije. Aktivnost i veličina kompanije uticale…

Bridge Plaza Office 1.0

Poslovni prostor Bridge Plaza Office 1.0 u Beogradu dizajniran je za različite operativne sektore kompanije. Glavni cilj je bio…

Prijavite se i budite u toku sa našim objavama

Mi ćemo se truditi da vas redovno obradujemo novim i zanimljivim sadržajima.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
0
    0
    USPEŠNO STE DODALI OVAJ PROIZVOD U KORPU
    Vaša korpa je praznaProdavnica