Rozetne

Lorem ipsum.

Za priključivanje svih stacionarnih, odnosno uređaja koji su stalno priključeni. Najbolje mesto za to jeste upravo ispod stola.

Ne samo u kancelarijama gde je Underdesk dominantno prisutan, već kod kuće, a posebno na mestima gde su priključeni uređaji koji za vas mogu imati veću vrednost od od cene koju su plaćeni. Govorim o muzičkim uređajima i o uređajima za igru i zabavu.

Može stajati slobodno kao napredni profesionalni produžni kabal, ili se pričvrstiti na bok dna stola sa utičnicama okrenutim prema vama, ili pak na dno kadice – nogicama koje se montiraju prema potrebi u jedan ili drugi položaj.

Underdesk je sačinjen od aluminijuma, sa masivnim bočim plastičnim poklopcima, sa ili bez prekidača i prenaponske zaštite, potpuno TUF i AAA sertifikovan. Maksimalne snage od 3,6kW po posebnom zahtevu može biti i do čak 5,5 kW što ga izdvaja kao najsnažniji uređaj te vrste na tržištu.

Karakteristike

NAPON

100-250 V max

STRUJA

16 А max

FREKVENCIJA

50-60 Hz

TEMPERATURA

0 – 40°C

RELATIVNA VLAŽNOST

0 – 95 %

(bez kondezacije)
ZAŠTITA

IP 30

strujni kabl / Konektor

Kabl HO5VV – F 3×1,5 mm2
EPN 1104/EPN 1114 (Wieland m/f) – 400 mm

Moduli

Preporučujemo

USB 3.0

keystone F/F

RЈ45

CAT 6 keystone F/F

HDMI

keystone F/F

VGA

keystone F/F

AUDIO

keystone F/F

DISPLAY

keystone F/F

USB C

keystone F/F
by request

CH, DM, USA, FR, IT, GB – Multistandard power socket, Red – Power supply from the aggregate, Green – Power supply from BACK UPS, USB Charger, 5V, 2.4A, 2 ports.
There is a possibility of making a device that will be used for redundant power supply (red and green socket) or switch.

Downloads

PDF, 4MB
PDF, 4MB

Technical

PDF, 4MB

Certificates

Lorem ipsum

Najčešća situacija u radnim prostorima je da imamo previše kablova i premalo utičnica.

Jedan od prvih zadataka uređanja kancelarijskog radnog prostora jeste uređenje kablova i obezbeđenje dovoljnog broja utičnica za uređaje koji su upotrebi i za uređaje koji će tek doći. Da se mogu lako priključiti i isključiti tako da se ne poremete ostali uređaji i njihovi korisnici. Da ne leže u prašini ili ispod nogu, čime ugrožavaju kako same uređaje koji su priključeni, tako prostor ukome se nalaze i zaposlene koji ih koriste.

Donja strana stola je mesto gde ne pada prašina, gde su kablovi van videokruga, te je idealna za postavljenje razvodnika napajanja i nosača za kablove.

Lorem ipsum

Najbolje mesto da se smeste kablovi u kancelariji jeste da budu priljubljeni tik ispod stola. Carry sa svojim aluminijumskom din šinom i plastičnim opružnim držačima koji sa na nju na klik postavljaju obezbeđuje upravo to.

Plastični držači se i bez šine mogu samostalno zašafiti za ploču stola sa donje strane, ali šina drži pravac i omogućava i dodatnim utičnicama, kao što je Underdesk, da se na nju postave.

Related products

0
    0
    Uspešno ste dodali proizvod u korpu
    Vaša korpa je praznaProdavnica