Uslovi korišćenja

Molimo Vas da pre korišćenja ovog sajta pročitate sledeće Uslove korišćenja (u daljem tekstu “Uslovi”). Posetom našem sajtu i kupovinom u Prodavnici, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili Uslove i saglasni ste da ih poštujete, zajedno sa svim drugim zakonima i propisima koji su primenljivi u kontekstu ovih Uslova. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, molimo Vas da ne koristite www.digitel.rs.

D.O.O Digi-tel zadržava pravo promene navedenih Uslova u bilo kom trenutku, te se korisnicima sajta savetuje povremena provera navedenih Uslova, budući da su oni obavezujući za sve korisnike.

Opšti podaci

 
 1. Pun naziv preduzeća: D.O.O Digi-tel
 2. Matični broj: 17105728 
 3. PIB: 101151487 
 4. Šifra delatnosti: 2790
 5. Adresa: Potes Ključ 91, 32000 Čačak 
 6. E-mail adresa: webshop@digitel.rs
 7. Kontakt telefon: 032/ 557 8 000 
 8. Website: www.digitel.rs

Sadržaj sajta i intelektualna svojina

D.O.O Digi-tel je kompanija sa sedištem u Čačku iz koje se obavlja poslovanje i upravljanje ovom prezentacijom (sajtom). D.O.O Digi-tel je vlasnik autorskih prava materijala koji se prikazuje na sajtu www.digitel.rs i svaka neovlašćena upotreba bilo kog dela ili sajta u celosti smatra se kršenjem Zakona o žigovima, Zakona o autorskim i srodnim pravima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine i kao takva je podležna tužbi.

Zabranjena je bilo kakva izmena, brisanje, reprodukcija, prodaja, prezentacija ili distribucija sadržaja ovog sajta u komercijalne ili javne svrhe bez pismene saglasnosti kompanije D.O.O Digi-tel. Sadržaj na sajtu možete pregledati, kopirati ili preuzimati isključivo za ličnu upotrebu u informativne svrhe, bez prava modifikacije ili brisanja bilo kakvih oznaka o vlasničkim informacijama ili drugih informacija vezanih za zaštitu autorskih prava i zaštitu intelektualne svojine.

Sajt www.digitel.rs može sadržati i logotipe, nazive i druge oznake ostalih pravnih lica čije je korišćenje, bez prethodne saglasnosti pomenutih lica, zabranjeno i podložno sudskom sporu.

U slučaju kršenja odredbi ovih Uslova, D.O.O Digi-tel zadržava pravo da korisniku zabrani pristup sajtu i njegovim sadržajima i da zahteva uništenje neovlašćeno korišćenog ili reprodukovanog materijala.

Informacije i cene

Na sajtu su prikazane maloprodajne cene izražene u dinarima sa uračunatim PDV-om. D.O.O Digi-tel ne preuzima odgovornost za bilo kakve greške u prikazanim informacijama, fotografijama ili drugom sadržaju. Trudimo se da sve dostupne informacije održavamo ažurnim i tačnim, ali ne možemo garantovati da su pojedine informacije i fotografije na sajtu u potpunosti ispravne.

D.O.O Digi-tel zadržava pravo da, u svakom trenutku, izmeni cene proizvoda, fotografije ili druge sadržaje na sajtu.

Sadržaj koji prosleđuje korisnik

Prosleđene informacije ili materijali koji se dostavljaju na www.digitel.rs ili vlasniku u vezi sa sajtom, ne smatraju se poverljivim i D.O.O Digi-tel će biti isključivi vlasnik svih informacija postavljenih na sajtu ili u vezi sa njim i slobodan da ih koristi bez bilo kakvih ograničenja. 

Postavljanje na sajt ili dalje prenošenje bilo kakvog sadržaja koji je obmanjujućeg, pretećeg, protivzakonitog, ponižavajućeg, pornografskog ili drugog sadržaja koji krši zakon je strogo zabranjeno.

Izuzetak od ovakvog sadržaja čine lični podaci korisnika, kojima D.O.O Digi-tel pristupa u skladu sa Politikom privatnosti. Takvi podaci se koriste isključivo za interne potrebe (obradu porudžbenica, odustajanje od kupovine ili rešavanje reklamacija), u skladu sa Zakonom i ne prosleđuju se trećim licima.

Upravljanje sajtom i svim sadržajima na njemu obavlja se iz centrale u Čačku, te stoga podleže zakonodavnim propisima Republike Srbije. Posete sajta iz drugih zemalja korisnici čine na sopstvenu inicijativu i smatraju se odgovornim za poštovanje zakonskih propisa date zemlje.  Pristupanje sajtu iz pordučja gde su sadržaji koji se nalaze na sajtu nezakoniti je zabranjeno. D.O.O Digi-tel ne snosi odgovornost za prikladnost sadržaja na sajtu u drugim područjima.

Odricanje od odgovornosti za linkove ka drugim sajtovima

Sajt kompanije D.O.O. Digi-tel može sadržati linkove ka drugim sajtovima koji se prikazuju kako bi korisnicima pružili celovito iskustvo. D.O.O. Digi-tel nije pregledao niti kontrolisao, te, stoga, nije odgovoran za sadržaje, materijale  ili softvere bilo kojih od tih sajtova. Korišćenjem ovih veza, napuštate sajt  www.digitel.rs i to činite na sopstvenu odgovornost.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Korisnički servis

Za sve informacije, reklamacije, pomoć ili podršku u vezi kupovine, molimo Vas pišite na info@digitel.rs ili webshop@digitel.rs ili pozovite 032/5578000.

Radno vreme korisničkog servisa je od ponedeljka do petka od 08 do 16h.

Isporuka

Isporuka je trenutno moguća isključivo na teritoriji Srbije. Cene u online prodavnici iskazane su u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

Nakon prijema potvrde o obavljenoj porudžbini, kupac može očekivati pošiljku na adresi u roku do 7 radnih dana. U slučaju da, zbog velike potražnje za određenim proizvodom ili drugih razloga tehničke prirode, željeni proizvod ne bude isporučen zbog ograničenog lagera, kupac će o tome biti obavešten u roku od 24h.

Za sve porudžbine, bez obzira na iznos, poštarina je besplatna

Kompanije koje vrše dostavu pošiljki za Digi-tel su City Express i Post Express kurirske službe. Trgovac vrši odabir kurirske službe shodno tehničkim karakteristikama proizvoda, dostupnosti kurira i ostalim faktorima koji utiču na odabir kurirske službe, a sve u cilju brže i pouzdanije isporuke proizvoda krajnjim kupcima. Pre isporuke, kurir kontaktira kupca na telefon naveden prilikom poručivanja radi dogovora oko isporuke. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko kupac ne bude na adresi, isporuka se vraća trgovcu.

Isporuka pošiljki se vrši isključivo radnim danima (od ponedeljka do petka).

Pravo na reklamaciju​

Kupac ima pravo prigovora na kupljeni proizvod zbog nedostataka koji su nastali u roku od 24 meseca od dana kupovine proizvoda. Istekom tog roka, kupac gubi pravo na podnošenje prigovora.

Kupac nema pravo na prigovor ako je:

1. propustio rok za podnošenje prigovora;
2. nedostatak na kupljenom proizvodu nastao njegovom krivicom ili krivicom drugih lica.

Sve reklamacije mogu se uputiti na webshop@digitel.rs ili info@digitel.rs.

Osnovanost zahteva za reklamaciju utvrđuje ovlašćeni radnik i obaveštava Kupca u roku od 8 dana od dana prijema iste.

U slučaju osnovanosti prigovora i njegovog prihvatanja od strane trgovca, kupac, po sopstvenom izboru, ima pravo na:
• zamenu kupljenog proizvoda sa nedostatkom za nov ispravan proizvod.
• vraćanje iznosa cene plaćene po priloženom računu
• otklanjanje nedostataka na proizvodu.

Trgovac se obavezuje da će kupcu, u zavisnosti od prirode reklamacije, u roku od 29 dana rešiti pitanje iste (izvršiti zamenu proizvoda/ vratiti iznos cene po plaćenom računu ili otkloniti nedostatak na proizvodu).

Obrazac za reklamaciju možete preuzeti ovde.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Digit-tel internet prodavnica je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

0
  0
  USPEŠNO STE DODALI OVAJ PROIZVOD U KORPU
  Vaša korpa je praznaProdavnica