Open Society Foundations’ Offices

The interior of the Open Society Foundations’ offices is of an open concept and represents a pleasant and functional working environment. Workspaces are carefully equipped and include a comfortable area for rest and conversation. This ambiance, located in a two-level space on the top floor of the building, forms a unique entity without visual barriers. The space is further enriched by a spacious staircase and a central cube, clad in wooden panels, extending through both levels.

You can read more about the project here.

Ambiance authors: VV Dizajn

Photography by Relja Ivanić

More to read

Zlatara Gligorić

Zlatara Gligorić in Pančevo spans 70m2, featuring an interior adorned with walnut veneer and cream-colored MDF. The floors are covered…

AS Studioton

The primary challenge in this project was to create an acoustically efficient music studio that seamlessly integrates different…

SLV Showroom

This modern interior represents a unique blend of exhibition and workspace. Two platforms stand out as the main thematic elements…

Sign up to receive a notification every time we post a new article

We will do our best to keep posting fresh and interesting content.

0
    0
    Uspešno ste dodali proizvod u korpu
    Vaša korpa je praznaProdavnica