Stacionarni uređaji koji se nalaze razmešteni u prostoru oko nas: ekrani, TV, projektori, desktop, nettop računari, štampači, telefoni, ruteri, UPS, spliteri, zvučnici... jesu produžena infrastruktura mobilnih uređaja koja omogućava raznovrsnost i podiže nivo kvaliteta komunikacije.

Međutim, mnoštvo uređaja sa sobom nosi i mnoštvo kablova, koje treba urediti tako da se što manje vide. Prvenstveno imajući na umu ergonomiju, koja direktno povećava produktivnost rada.

Kablovi

Kablovi služe da povežu uređaje sa izvorom, važno je da budu pouzdani i sigurni. Pored energetskih kablova prilagođenih različitim električnim standardima u različitim državama: šuko, FR, UK, AM, CH, DE, tu su i komunikacioni kablovi.

Detaljnije

Kičme

Plastični transporteri kablova, popularno nazvani kičme služe da sprovedu kablove sa poda do dna stola. Zadovoljavaju visoke estetske i ergonomske zahteve. Dostupni su u tri boje: bela, siva i crna.

Detaljnije

Nosači monitora i desktopa

Nosači monitora pored toga što olakšavaju komunikaciju, jer monitora čine mobilnim, doprinose održavanju zdravlja zaposlenih i urednosti radnog mesta. Pored različitih nosača za jedan ekran u ponudi su nosači za više ekrana.

Detaljnije

Nosači kablova

Nosači kablova transportuju kablove ispod radne površine, podižu nivo urednosti radnog mesta, ali dostupnost prilikom postavljanja novih ili uklanjanja nepotrebnih kablova.

Detaljnije